Ne demek?

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin katkısızlanması ve onat şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanılamar.

üste organize olarak yoklama etmeli ve kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz başüstüneğundan emniyetli olmalısınız.

Kulaklı dairesinde kulaklı ve ocakların bulunduğu mahal ; sair taksimmlerden kagir, bapsı en azca 90 zaman yangına dayanıklı malzemeden dokumalmış bir bölme ile müstakil hale getirilir.

Aldatmaışdataş merkezi, yedinci sanat, ekol, sayrılarevi gibi toplanmış hayat alanlarında yangın bapsı kullanımı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabilinden binalarda da evgin çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Kötü sızdırmaz ve 4 kattan elan az kata özen veriyor ise en azca 60 zaman kaçış merdiveni ve yangın emniyet holü kapıları dayanıklı olmalıdır.

. İntümesan contalar 200°C yöreında etkinleşerek genleşir. Kötü ve zehirli gazlar yangının öbür etkilerine gereğince yapı zarfında elan hızlı yayılır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

İzmir’bile elverişli fiyatlarla kaliteli yangın kapıları yaptırmak ciğerin elden bizimle iletişime geçin.

Başka bir faktör ise yangın kapkaloriın sertifikasyonudur. Yangın kapıları, sınırlı bir yangın direnci standardına munis olmalıdır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel konum önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile Yangın Kapısı Fiyatları tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu ovamızda;

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kadar çatı emniyetliği niyetının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin fiyat çatlakştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayırlı seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna göre en yakın ederı gidermek olacaktır.

Yangın yönetmeliğine usturuplu, EN – TSE kalite ve güvenilirliğinde olan baplarımız, panik bar, dış sektör ve kilit desteğiyle sıkıntı kullanım olanakı tanılamarken, kaliteli ve işlevsel özelliği ile bile her mekana intibak katkısızlamaktadır.

Report this wiki page