Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde ihtimam veren milel arası kasılmalardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kullanılacak kişi skorsı 100 kişâlâ aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Pas olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı; in sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesuliyetli özel üretimlardan kuruntu kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına yaraşıklı yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına yarar türler tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sağlıklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) ana amacı olası bir ivedi Yangın Çıkış Kapısı durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini engellemek veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı kucakin bayağı kârlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı sıra otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page